El València Basket s'estrena amb victòria a la fase final de la Lliga Endesa

L'equip taronja derrota 90-74 el Morabanc Andorra en la segona jornada de la competició, que es disputa al pavelló de la Font de Sant Lluís

L'ala pivot francés del València Basket, Louis Labeyrie, en una acció d'atac durant el primer partit de la segona jornada de la fase final de la Lliga ACB que disputen en el pavelló de la Font de Sant Lluís / Manuel Bruque (Efe).

El València Basket s'estrena amb una victòria contundent en la fase final de la Lliga ACB, que s'està disputant des d'ahir al pavelló de la Font de Sant Lluís de València. L'equip taronja ha vençut el Morabanc Andorra per 90-74 en el partit que ha obert la primera jornada de la competició en el grup B. L'actuació d'Alberto Abalde ha liderat el triomf dels taronja. L'aler gallec s'ha convertit en màxim anotador, amb 17 punts, seguit de Mike Tobey, amb 15 i Sam Van Rossom, amb 10.

Els valencians han tingut l'avantatge en tot el partit, encara que els andorrans han mantingut les opcions fins l'últim quart. L'equip taronja ha acabat el primer temps amb un avantatge de 8 punts, 14-22, i això ha fet reaccionar el Morabanc a l'inici del segon temps, que ha retallat les distàncies fins a situar-se a només un punt dels valencians. El València Basket, però, es tornava a posar per davant fins a arribar al descans amb un resultat de 41-50.

Ha sigut en el tercer quart quan els taronja han aconseguit el màxim avantatge, de 16 punts, però les errades han fet que aquesta superioritat es tornara a reduir per a finalitzar el penúltim temps 60 a 67. A pesar de les errades dels taronja, en l'últim quart, els triples finals de Tobey i Sastre han certificat la victòria taronja per 90 a 74.

El pròxim rival del València Basket serà el Casadamont Saragossa, dissabte a les 9 i mitja de la nit.