El València manté les esperances d'entrar en Europa League

L'última jornada el València hauria de guanyar a Sevilla i esperar els resultats del Getafe i la Reial Societat.

Celebració del gol de Gameiro
Celebració del gol de Gameiro / Efe
16 de juliol 2020 - 23:38

Amb gol de Gameiro, el València ha guanyat l'Espanyol per 1 a 0 i suma tres punts que el mantenen en la lluita per a entrar en l'Europa League. Tot queda pendent de l'última jornada. Els de Voro han de guanyar a Sevilla i esperar que punxe el Getafe o la Reial Societat en les seues visites contra el Llevant i l'Atlètic de Madrid.

Molt cridaner l'onze presentat per Voro en l'últim partit de la temporada al Mestalla, amb Paulista, Parejo, Wass, Coquelin i Maxi a la banqueta, però amb Ferran Torres com a titular. Precisament, el de Foios ha sigut l'autor de l'assistència perfecta a Gameiro perquè el francés anotara l'1 a 0 al minut 17. El davanter ha tingut el 2 a 0 a les seues botes al minut 37, però no ha sabut finalitzar contra Diego López. El partit ha arribat al descans després d'un bon tir de Kondogbia amb resposta extraordinària del porter de l'Espanyol.

La segona part ha començat igual que la primera, amb oportunitats de l'Espanyol. El domini de l'Espanyol en la segona meitat s'ha traduït en dos tirs al pal, però al remat la victòria s'ha quedat al Mestalla i el València suma tres punts que el mantenen en la lluita per a estar entre els set primers de la classificació. Tot queda pendent d'una última jornada que promet ser apassionant.