• Localitzen en bon estat de salut la dona, víctima de violència de gènere, desapareguda des de divendres

    Últimes notícies | 11/08/2020 21:33
    À Punt NTC

    Agents de la Policia Nacional han localitzat sana i estàlvia Regina, una dona de 48 anys, natural d'Andalusia i resident a València, que estava desapareguda des de divendres. Des d'aleshores, la policia buscava la dona que era víctima de violència de gènere i que va arribar a la Comunitat Valenciana fa uns mesos fugint del seu passat. Segons les primeres investigacions, la dona ha fugit voluntàriament a una altra comunitat autònoma.

    Regina era col·laboradora de l'Associació Alanna, una entitat que treballa per la inclusió social de les dones més vulnerables de la societat. A més, treballava en l'empresa de reinserció, Integres tu, fundada per l'associació mateixa, que contracta dones maltractades i els ofereix serveis de càtering i neteja.

    La víctima no havia denunciat mai els maltractaments, però sí que ho havia contat a l'associació, que s'havia encarregat de reinserir-la en el mercat laboral. De fet, des d’Alanna temien que la seua desaparició estiguera relacionada amb unes amenaces que havia rebut recentment al seu telèfon.