• Milers d’universitaris reclamen la devolució de les entrades del Paellas Festival d’Alacant

  Últimes notícies | 13/07/2020 21:33
  Anna Verge

  Milers d’universitaris han denunciat a través de l’etiqueta #EstafaPaellas que no els han retornat els diners de les entrades del Paellas Festival d’Alacant. L’esdeveniment, que havia de celebrar-se el 8 d’abril en el Multiespai Rabasa, es va ajornar fins el 24 de setembre i finalment es va cancel·lar per la pandèmia del coronavirus.

  Ara, dos mesos després de la cancel·lació, els joves reclamen per les xarxes socials que no se’ls ha reembossat l’import de les entrades i critiquen que l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Babalúgroup Producciones SL, no els respon a les seues queixes.

  L’etiqueta #EstafaPaellas s’ha convertit aquest dilluns en tendència a Espanya en Twitter, amb més de 3.100 tuits denunciant la situació.  L’organització assegura que ja han retornat el 40%


  A través del seu compte d’Instagram, l’organització de l’esdeveniment ha assegurat que ja ha retornat més del 40% de les entrades que s’han sol·licitat en el termini indicat. “S'estan verificant les sol·licituds i continuarem fent les devolucions seguint el procediment corresponent” afirmen en un comunicat.

  A més, diuen que lamenten la situació però que es comprometen a realitzar les devolucions “en el menor temps possible”.