• VÍDEO | Dissabte amb sol, diumenge amb més núvols

  L'oratge Previsió | 10/07/2020 17:33
  À Punt Oratge  Estem davant d'un cap de setmana d'estiu, amb sol i calor, però sense passar-se'n. La majoria de les màximes estaran entre els 28 °C i els 32 °C, puntualment per damunt a les comarques centrals i del sud. Dissabte començarà amb boires i núvols baixos al golf de València i les comarques centrals, que s'esvairan ràpidament. De vesprada creixeran núvols a les muntanyes del nord, però sense precipitació. El vent girarà a llevant i gregal, amb ràfegues moderades de vesprada al litoral sud i mar moguda. 
  Diumenge serà un dia més térbol, més ennuvolat. De matinada es tornaran a formar núvols baixos i boires a les comarques centrals, però al llarg del matí una massa de núvols de tipus alt i mitjà avançarà de sud a nord fins a deixar el cel mig cobert. Independentment, de vesprada creixeran núvols en zones de l'interior que deixaran ruixats, preferentment en zones del Racó d'Ademús, l'Alt Palància, l'Alt Millars i l'Alcalatén. El vent bufarà de gregal i llevant, amb ràfegues moderades al litoral sud i notable alteració marítima. 

  Dilluns s'aniran retirant els núvols de tipus alt i mitjà. Farà més sol, però de vesprada els núvols creixeran amb força a l'interior nord per acabar deixant ruixats i alguna tempesta. S'aproximaran a la costa però difícilment hi arribaran. Es mantindrà el gregal al sud, amb tendència a afluixar, i les temperatures pujaran lleugerament al centre i sud.

  Dimarts tornaran a augmentar els núvols de tipus alt i mitjà al llarg del matí. Vesprada amb el cel mig tapat i amb núvols de creixement a l'interior, que deixaran ruixats en zones interiors del centre i nord. Les temperatures es mantindran sense molts canvis.