• Reobri un restaurant de València després de descartar més casos de Covid entre els seus treballadors

  Últimes notícies | València | 10/07/2020 19:27
  À Punt NTC
  Imatge d'arxiu de la cuina d'un restaurant / Pixabay.

  Imatge d'arxiu de la cuina d'un restaurant / Pixabay.

  El restaurant Aragón 58 de València obrirà les portes de nou dilluns que ve, 13 de juliol, "amb tota la seguretat i amb la supervisió de les autoritats sanitàries" després d'haver tancat el 30 de juny en haver-se detectat un cas aïllat de Covid-19 en un integrant de la plantilla.

  Durant aquests dies en què el restaurant ha estat tancat s'han realitzat dues proves PCR, la més fiable, que detecta i quantifica el virus, a cadascun dels treballadors del restaurant.
  Una es va fer al cap de dos dies de descobrir-se que hi havia un treballador amb Covid-19 i l'altra es va dur a terme la setmana passada. Tots els treballadors han donat negatiu en aquestes proves diagnòstiques, inclòs el primer cas, el que va obligar a tancar el restaurant, detalla l'establiment en un comunicat. La persona que va contraure la Covid-19 està "en perfecte estat, era un cas asimptomàtic i es va descobrir en una revisió mèdica rutinària", expliquen. En el moment de realitzar-se el test PCR la seua càrrega vírica era xicoteta i també el seu poder de contagi per la quals cosa "el risc per a treballadors i clients ha sigut ínfim en tot moment".

  Així mateix, aquesta setmana passada s'ha fet una neteja i desinfecció de totes les dependències del restaurant, com a mesura de prevenció i responsabilitat.

  Finalment, la direcció d'Aragón 58 agraeix "la compressió i les mostres d'afecte de clients, proveïdors i de tot el sector de la restauració".