Roberto Bautista ja està en huitens de l'Obert d'Austràlia

El tenista de Benlloc s'ha imposat al rus número 11 del món, K. Khatxànov, en tres sets (6-4, 7-5 i 6-4).

Roberto Bautista, en el partit contra Khatxànov
Roberto Bautista, en el partit contra Khatxànov / Efe

Roberto Bautista ja està en huitens de final de l'Obert d'Austràlia. El tenista de Benlloc ha superat en tres sets el rus K. Khatxànov (6-4, 7-5 i 6-4). Aquest ha sigut el primer partit de Bautista en el torneig australià que aconsegueix tancar amb victòria en tres sets després d'eliminar Andy Murray en el partit de la ronda inicial i l'australià John Millman en la segona ronda.

Bautista s'enfrontarà ara en huitens al croat M. Cilic.

El tenista de Benlloc ha començat l'any 2019 amb la victòria en el torneig de Qatar imposant-se en la final a Thomas Berdych i superant en la semifinal Djokovic. Ara en aquesta competició d'Austràlia tampoc ho ha tingut fàcil, va lluitar més de quatre hores en la ronda prèvia contra Andy Murray a qui va guanyar tres sets a dos. Contra un dels tenistes amfitrions en la segona ronda també va superar un partit en cinc sets.  En setzens l'enfrontament ha sigut més lleu i en poc més de dues hores s'ha desfet del tenista número 11 de món, K. Khatxànov.

Els colps de dreta, la competitivitat i l'estratègia i resistència de Bautista estan sent la clau per a un jugador que l'any 2016 va situar-se al lloc 13 de la classificació ATP. Ara ocupa el lloc 24 del rànquing encara que continua en ascens després d'haver aconseguit fa només uns dies el torneig de Doha i estar ja en els huitens de final del primer gran torneig ATP de l'any.

La passada temporada, Roberto Bautista també va iniciar l'any amb la victòria a Dubai i després encara aconseguiria conquistar el títol a Auckland.