• Tanquen dues discoteques a Benicàssim per un cas sospitós de Covid-19 entre el personal

  Últimes notícies | 07/08/2020 21:42
  À Punt NTC

  Una de les discoteques de Benicàssim que tancarà aquest cap de setmana de manera preventiva, per un possible cas de Covid-19 / Budda

  Dues noves discoteques, en aquest cas Buddha i Casablanca, de Benicàssim tanquen les portes aquest cap de setmana per un possible positiu de Covid-19 entre la seua plantilla. Des de la direcció d’aquests espais d’oci han assenyalat que, tot i ser un cas encara sospitós que podria haver-se contagiat en l’entorn familiar, aquest cap de setmana el local estarà tancat.

  Les discoteques han avisat que tornaran els diners de les entrades que ja havien sigut adquirides per a aquest cap de setmana.

  El gerent de la discoteca, Juan Carlos Vidal, ha explicat a À Punt que es va decidir a tancar el local “per responsabilitat” en el moment que una cambrera va comunicar que havia estat en contacte amb una persona contagiada. Confien a poder obrir la setmana que ve si la treballadora dona negatiu i asseguren que faran la prova PCR a la resta de treballadors per a tornar a obrir amb totes les garanties. Tanmateix, la plantilla ja s’ha fet els test ràpids i ningú han donat positiu.