• VíDEO | La tensió al ple de Nules acaba amb l’expulsió d’un regidor i amb la policia acompanyant-lo al carrer

  Últimes notícies | 25/09/2020 19:27
  À Punt NTC

  La policia acompanyant el regidor expulsat / Ajuntament de Nules

  La tensió en el ple de l’Ajuntament de Nules d’aquest dijous va acabar amb l’expulsió d’un regidor i amb Policia Local acompanyant-lo al carrer després que es negara a eixir sel saló de plens. Tot seguit, els regidors de l’oposició van abandonar el ple com a mostra de protesta.

  La disputa es va iniciar quan es debatia una proposta de Centrats en Nules –que ocupa l’alcaldia– perquè l’Ajuntament compre accions de la cooperativa Nulexport.

  L’oposició, formada pel PSPV i el PP, van incidir en la manca d’informes i els socialistes van presentar una moció, amb el suport del PP, perquè l’import es destinara a la crisi de la Covid-19.

  La diferència de postures entre deixar aquest punt sobre la taula o no va desencadenar un intercanvi d’opinions que va acabar amb continues advertències de l’alcalde al regidor del PP Mario García en què li recordava que no tenia el torn de paraula.

  La situació va finalitzar amb el requeriment per part de l’alcalde a la policia perquè l’expulsara, d'acord amb el reglament municipal. Després que el regidor es negara a eixir, l’alcalde va requerir la intervenció de la Policia Local, que va acompanyar l’expulsat al carrer.

  Com a conseqüència de l’expulsió, els regidors de l’oposició van abandonar el ple.