Debut prometedor del València Basket en Eurolliga

Supera a la Fonteta el Praga per 80-62

El València Basket supera el Praga

El València Basket comença amb bon peu l'Eurolliga després de superar el Praga per 80-6. Un partit molt igualat fins a l'últim quart, quan l'equip de Rubén Burgos ha millorat en atac, però sobretot en defensa, per a escapar-se en el marcador.

Una renda que, quan faltaven quatre minuts, ha arribat a ser de fins a 14 punts i que ha permés finalitzar el partit sense grans problemes i deixant passar els segons.

Una altra vegada més, el col·lectiu ha sigut fonamental en l'equip taronja. Fins a quatre jugadores diferents han superat la desena de punts (Fingall, Romero, Iagupova i Mavunga).

Però no tot ha sigut positiu. Leti Romero ha hagut de retirar-se coixejant en els últims minuts de partit. Tot i que no sembla una gran lesió, sí que ha preocupat l'equip taronja, que haurà de veure l'abast de l'incident.