Espanya jugarà la final del preolímpic de la Fonteta

Els de Scariolo superen Finlàndia (74-81) i s'enfrontaran per una plaça a París contra les Bahames

Alberto Díaz celebra una cistella en el duel de semifinals
Alberto Díaz celebra una cistella en el duel de semifinals / Twitter: @baloncestoESP

La selecció espanyola de bàsquet ha suat de valent per a classificar-se per a la final del preolímpic que s'està disputant al pavelló Font de Sant Lluís de València. Ha superat 74-81 Finlàndia i lluitarà per una plaça per als Jocs Olímpics contra les Bahames.

La Família, com es coneix al combinat espanyol, ha sigut superior durant la primera part, però, en el tercer quart, s'ha bloquejat en atac i l'equip nòrdic ha capgirat el marcador.

L'espenta de la Fonteta i l'aparició de jugadors claus com Sergi Llull, Lorenzo Brown o Santi Aldama en el tram final ha sigut clau per a segellar la victòria.

L'equip de Sergio Scariolo suma tres victòries en tres partits. Va quedar primera de grup després de guanyar el Líban (104-59) i Angola (89-81). I este diumenge, en necessiten la quarta.

Les Bahames, com Espanya, ha fet un torneig perfecte fins al moment. Va guanyar en la fase de grups a Finlàndia (85-96) i a Polònia (90-81). En les semifinals ha superat el Líban (89-72).

L'equip americà ja va deixar fora del preolímpic l'Argentina i té diversos jugadors de l'NBA en la seua plantilla. En cas d'imposar-se a Espanya, seria la primera participació de les Bahames en una cita olímpica.