Festival de triples per a sumar el primer triomf a domicili en l'ACB

El València Basket ha derrotat còmodament el Río Breogán (75-87)

617288391065 2x3
Montero, amb 20 punts i 5 rebots, ha sigut el gran realitzador del partit, seguit d'Ojeleye, amb 18 punts i 2 rebots / València Basket

El València Basket ha obtingut la primera victòria de la temporada en la Lliga ACB lluny de la Fonteta, després de derrotar còmodament el Río Breogán al Pazo Dos Deportes de Lugo (75-87).

Els dènou triples encertats pels valencians han significat quedar-se a tres del rècord de l'especialitat. Els taronja han arrancat el duel amb avantatge des del primer quart, amb un resultat de 16-23, però l'equip gallec ha capgirat el marcador abans del descans.

El tercer quart ha sigut decisiu, amb un parcial de 15-37, gràcies a l'encert des de la línia de tres. El València Basket ha anotat onze triples en tretze intents, una cosa mai vista en la competició espanyola. Els de Pedro Martínez han defensat l'avantatge fins a la fi del temps reglamentari, amb dotze punts de diferència.

L'equip taronja continua la bona ratxa de resultats esta setmana després de guanyar dimecres passat en la visita a l'U-BT Cluj-Napoca per 96 a 105 en l'Eurocup.