XINO XANO

Final agònic i a quarts

Espanya supera Puerto Rico gràcies a dos últims tirs lliures i ja està en la següent ronda encara amb un partit al davant

Imatge del partit entre Espanya i Puerto Rico

La selecció espanyola de bàsquet ha superat Puerto Rico per un ajustat 62-63 que s'ha resolt gràcies a uns últims tirs lliures quan faltaven dos segons de Laura Gil que havia capturat el rebot i forçat la falta en eixa última jugada.

Un partit en què Espanya ha anat de més a menys. Una primera part en què han estat molt encertades i que han sabut apretar en defensa per a evitar cistelles de l'equip caribeny.

No obstant això, eixa energia s'ha dissolt en el tercer quart, també en part gràcies a l'encert de Puerto Rico. Uns pobres cinc punts en eixe parcial i el marcador que s'apretava.

Ja al final, quan faltaven 10 segons, Puerto Rico s'ha posat per davant, però la sort i providència de Laura Gil han sigut fonamentals.

Amb esta victòria, Espanya certifica l'accés als quarts de final del torneig olímpic encara amb un partit al davant. El conjunt entrenat per Miguel Méndez es jugarà ser primer de grup contra Sèrbia.