El València Basket diu adeu a la Lliga (77-84)

L'equip taronja ha perdut el tercer partit dels quarts de final del play-off pel títol i tanca una temporada decebedora

Brandon Davies, en una acció del partit
Brandon Davies, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo (Efe)

El València Basket ha posat un trist punt final a una temporada decebedora, després de perdre el tercer partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB contra l'UCAM Múrcia a la Fonteta (77-84). L'equip taronja s'ha mostrat novament impotent davant de la seua afició contra l'equip de Sito Alonso, que jugarà les semifinals per primera vegada.

El partit ha començat amb un ritme anotador molt alt, amb els dos equips amb molt d'encert cara a cistella. Els murcians han agafat la iniciativa en els primers minuts, però tres triples de Justin Anderson han capgirat el marcador (27-26). En el segon quart, les defenses s'han ajustat i ja no s'han vist cistelles amb tanta facilitat, i s'ha arribat al descans amb un ajustat 44-43.

L'equip taronja ha millorat en la represa, sobretot en defensa, i ha aconseguit un màxim avantatge de nou punts (57-48). Però a penes en uns minuts, l'UCAM Múrcia ha aconseguit reduir-la a només dos (63-61). En l'últim període, al València Basket se li han apagat les llums en atac. L'equip taronja no ha sigut capaç de contrarestar la major energia visitant i ha acabat perdent amb una sensació d'impotència alarmant.

Caldrà millorar molt la temporada que ve per a revertir la situació. La primera gran decisió serà la del nou entrenador, en un projecte en què sembla que no estarà Brandon Davies, que s'ha acomiadat molt efusivament de l'afició de la Fonteta.