BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

El València Basket estrena el caseller de victòries en l’ACB

Els taronja s’han imposat per 86 a 94 al Tenerife

Brandon Davies entra a cistella davant Tim Abromaitis / Ramón de la Rocha

Primera victòria en l’ACB per al València Basket. L’equip entrenat per Àlex Mumbrú ha mostrat la seua millor versió en una pista complicada on li ha costat molt guanyar les últimes temporades.

No han començat bé les coses per als taronja. En el primer quart han encaixat 25 punts, però a partir d’aquest moment la decoració ha canviat. Els jugadors han apujat la intensitat defensiva mentre que en atac els triples entraven sense parar. Al descans, guanyaven per 9 punts de diferència (38-47) amb un 72% d’encert en el llançament de tres punts.

En la represa, el Tenerife ha eixit més posat i amb un parcial de 9 a 0 ha tornat al partit. En els moments més complicats, han aparegut jugadors com Puerto o Robertson per a mantindre un avantatge que ha anat incrementant-se gràcies a la falta d’encert dels locals en el llançament exterior.

Els àrbitres també han volgut la seua quota de protagonisme i han oferit un autèntic recital de xiulet, faltes i més faltes que no han aconseguit descentrar els taronja.

Al remat, victòria important amb jugadors destacats com Brandon Davis amb 17 punts, Jared Harper amb 14 o Josep Puerto amb 12. L’equip es quedarà dijous a Tenerife, on s’entrenarà per a volar directament a Màlaga. Dissabte els espera un altre os, l’Unicaja.