EN DIRECTE

El València Basket firma el cinc de cinc a Ankara (87-101)

El conjunt taronja arrasa en els tres primers quarts un Türk Telekom que perd la imbatibilitat a casa

Els jugadors taronja, hui de blau, pressionen la possessió de l'equip turc / València Basket

Els de Pedro Martínez són l'únic equip de tot l'Eurocup que continua invicte després de cinc jornades. Els taronja començaven el partit amb un gran encert i, de la mà d'Ojeleye, comandaven el marcador a la fi del primer quart per un contundent 17 a 27.

Però el vendaval taronja anava a més en el segon i en el tercer quart, amb tots els jugadors anotant almenys 4 punts en el seu compte particular.

Un joc coral amb gran encert en atac i una bona defensa que portaven el marcador a una diferència màxima de 33 punts a favor del conjunt valencià.

El partit es feia llarg en l'últim quart quan el trio arbitral ha penalitzat cada acció taronja amb tirs lliures a favor del conjunt local: diverses tècniques i alguna falta antiesportiva han fet decaure la concentració taronja i han deixat el marcador en el 87-101 final.

Especialment encertat ha estat Ojeleye amb 21 punts i un 5/8 en triples. Bona actuació ofensiva de Puerto amb 11 punts i De Larrea amb 12, i un López-Aróstegui omnipresent amb 7 assistències, 5 rebots i 8 punts.