El València Basket porta l'eliminatòria de nou a la Fonteta (72-83)

Els de Xavi Albert guanyen amb mereixement a Múrcia i tot es decidirà a València

Davies tracta de taponar una internada de l'equip local
Davies tracta de taponar una internada de l'equip local / J. Bernal (ACB Photo)

Partit exigent que el València Basket s'ha emportat contra l'UCAM Múrcia gràcies a la direcció magistral de Stefan Jovic i el gran rendiment dels interiors taronja, Davis, Pradilla i Inglis, que acabà lesionat. Un duel que deixa molts jugadors tocats per al tercer partit de la sèrie.

Tot començà amb un gran primer quart del València Basket contra un UCAM Múrcia que intentava frenar els taronja insistint en la defensa en zona que tan bé els va funcionar als de Sito Alonso en el primer partit. El resultat del primer parcial, 14-23, amb 7 punts d'Ojeleye donava avantatge als de Xavi Albert.

L'UCAM va decidir deixar llançar a Inglis des de la mitjana distància i el francés castigava els murcians amb varies cistelles de dos. Pradilla i un impecable Jovic estiraven el marcador al +11 des de la línia de tres. Tot i que l'UCAM intentava reaccionar amb Dylan Ennis i Sleva, la irrupció de Brandon Davis ajudava els valencians a mantindre distàncies en el marcador al descans, 36-43.

En la represa, la decoració canviava per complet i l'UCAM s'anotava un parcial inicial de 6-0 i apretava el marcador fins al 42-43. La tercera falta de Davis i Pradilla, discutible, condicionava la rotació taronja. Sleva posava per davant els murcians amb un triple per al 47-45 i tècnica per les protestes a Xavi Albert. L'entrada de Harper tornava a encendre els ànims dels valencians, que acabaven el quart de nou per davant en el marcador 58-61.

Jones es retirava lesionat a l'inici de l'últim parcial. Ojeleye pràcticament tampoc jugava en la segona part. Els de Xavi Albert focalitzaven el joc en el baló interior on Pradilla i Davis es mostraven encertats i tombaven la defensa murciana. Jovic marcava els temps i assistia per a portar el València Basket a la victòria que empata la sèrie de quarts de final. Dissabte es jugarà el tercer i definitiu partit a la Fonteta de Sant Lluís.