El València Basket recupera sensacions en la Lliga

L'equip taronja ha derrotat 82-57 el Gran Canària per a mantindre's invicte en la competició domèstica

Iagupova fa un llançament a cistella
Iagupova fa un llançament a cistella / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha oblidat ràpidament l'entropessada en l'Eurolliga amb una còmoda victòria contra el Gran Canària (82-57) en la tercera jornada de la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja continua intractable en la competició domèstica, en la qual és líder amb tres victòries en tres partits.

Les jugadores de Rubén Burgos han deixat clares les intencions des de l'inici del duel. Un parcial de 15-4 en a penes quatre minuts ha encarrilat el triomf taronja en un primer quart que ha acabat amb un clar 25-13. La renda no ha parat de créixer amb el pas dels minuts i, en el descans, el marcador ja reflectia un 48-30.

El pas pels vestidors no ha canviat el guió del duel. Les valencianes han continuat molt concentrades i han anat eixamplant la renda fins a una màxima de 33 punts (82-49). Però un parcial de 0-8 per a les canàries ha maquillat el resultat al final. Stephanie Mavunga, amb 22 punts, 12 rebots i 32 de valoració ha sigut la millor jugadora del partit. En el bàndol visitant ha destacat la bona actuació de Claudia Contell, cedida per les taronja, amb hui punts i tres rebots.

Ara, l'equip de Rubén Burgos ja pensa en la nova cita en l'Eurolliga, dimecres que ve al pavelló Font de Sant Lluís, contra el Gyor hongarés. El partit es podrà seguir en directe per la plataforma digital d'À Punt a partir de les 20:00 hores amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de Nacho Rodilla i Anna Gómez.