LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El València Basket remunta i continua amb pas ferm en l'Eurocup

Ple de victòries del conjunt taronja en la competició europea

Ojeleye en una acció del partit

Gran remuntada del València Basket a casa del Cluj per 96-105 que aconsegueix el ple de victòries en l'Eurocup després de tres jornades disputades.

El conjunt taronja se n'ha anat per davall en el marcador al descans amb un resultat de 52-44, però la reacció en la segona part ha sigut manifesta.

Primer amb un gran tercer quart en què només han pogut retallar tres punts, però l'espectacular inici de l'últim quart ha permés no només igualar el marcador, sinó posar-se fins a huit punts per damunt.

L'equip romanés, tot i això, no s'ha enfonsat i s'han afanyat per a tornar a acostar-se als seus rivals posant l'emoció fins a l'últim minut final, però sense més conseqüències negatives per al València Basket.

Ojeleye, amb 22 punts, ha sigut el gran realitzador de l'equip, seguit de Xabier López-Arostegui que, amb 19 punts, 4 rebots i 2 assistències han sentenciat el partit.