El València Basket s'afona a Venècia (75-67)

L'equip taronja ha anat de més a menys i només ha passat dels catorze punts en el primer quart

Alina Iagupova ha pecat massa d'individualitats i no ha estat tan encertada com és habitual / València Basket

El València Basket encaixa la primera derrota de la temporada a Venècia. L'equip de Rubén Burgos, precipitat en alguns moments del partit, ha caigut en el parany de l'italià.

L'intercanvi de colps ha condemnat el conjunt de Rubén Burgos, amb males decisions i fins a 22 pèrdues, una faceta que el Venècia ha sabut explotar anotant 29 punts després de recuperació.

En un partit que decidia el líder del grup D de l'Eurolliga, les italianes han sabut reaccionar al vendaval del primer quart taronja (14-25), per a guanyar els altres tres parcials (22-14, 21-14 i 18-14).

Quan la derrota semblava clara, l'equip de Rubén Burgos ha convertit el partit en una lluita per l'average', deixant la diferència en huit punts, encara que naufragant en la terra de les góndoles.

L'equip italià s'ha pres la revenja del que només uns minuts abans havia passat a la Fonteta, on l'equip de Pedro Martínez havia superat clarament el mateix rival.