Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

El València Basket s'endú la batalla de Magariños (65-71)

L'equip taronja ha hagut de suar de valent per a guanyar l'Estudiantes i mantindre el lideratge en la Lliga

Lauren Cox tracta d'evitar una cistella rival / Twitter: @MovistarEstu

El València Basket ha aconseguit una victòria patida en la visita a l'Estudiantes, un equip que també serà el rival en els quarts de final de la Copa de la Reina. L'equip taronja ha guanyat 65-71 en un duel molt igualat que s'ha decidit en els instants finals i en què ha destacat Ángela Salvadores, autora de 22 punts.

El València Basket ha jugat un partit molt gris, que ja ha començat malament (7-0). Les madrilenyes han portat la iniciativa durant tota la primera part i han arribat a guanyar de nou punts davant d'un equip taronja que no trobava la cistella amb facilitat i que no podia frenar Nadia Fingall, que ha dominat la pintura. La millora en el segon tram del segon quart ha permés les de Rubén Burgos avançar-se en el marcador (26-28), però l'Estudiantes ha restablit la igualada en el descans (28-28).

En la represa, l’aparició d'Ángela Salvadores ha donat vida l’equip taronja. Amb 22 punts en 27 minuts, ha sigut una amenaça constant des de qualsevol racó de la pista. El València Basket ha començat a manar i ha gaudit d'una renda de sis punts (35-41), però les madrilenyes mai s'han rendit i han aconseguit tornar a igualar el duel. Tot s'ha decidit en un final molt igualat en què el major encret taronja des de la línia de tres ha sigut decisiu.

El dinové triomf en la Lliga Femenina Endesa del València Basket assegura, una setmana més, el lideratge, a l'espera del duel d'aquest diumenge entre el Perfumerías Avenida i el Girona, tercer i segon classificats.