El València Basket s'enganxa a l'Eurolliga (74-59)

Les de Rubén Burgos s'imposen a l'Uni Gyor a la Fonteta

Queralt Casas fa una internada a cistella entre dos defensores de l'equip hongarés
Queralt Casas fa una internada a cistella entre dos defensores de l'equip hongarés / València Basket
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Juan Carlos Rodríguez
23 d'octubre 2024 - 21:55

La derrota contra el Venècia havia fet mal. Hi havia ganes de refer-se i les jugadores del València Basket han eixit a la Fonteta amb la mentalitat de brillar davant de la seua afició i aconseguir una victòria contra l'Uni Gyor per a tornar a enganxar-se a l'Eurolliga. S'ha aconseguit, les de Rubén Burgos s'han imposat per 74 a 59.

Li ha costat entrar en el partit a l'equip. De fet, en els primers minuts l'Uni Gyor s'ha posat al davant amb 12-21. Ha sigut ací quan ha començat a carburar el València Basket i el primer quart ha finalitzat amb un triple d'Alba Torrens per a col·locar el 20 a 21.

Ja en el segon quart les taronja han pressionat més en defensa i ja han dominat més el joc i el marcador. El partit se n'ha anat al descans amb avantatge local, 38-32.

Sense ganes de sorpreses ha eixit el València Basket després de passar pels vestidors. Defensa més contundent i encert en el joc interior han trencat el partit a favor de les locals. El tercer quart ha finalitzat amb el lluminós assenyalant un 59 a 42.

Faltava rematar, fer l'últim pas sense confiar-se. Les de Rubén Burgos han sabut mantindre l'actitud, sense brillar en excés, però amb joc col·lectiu. Victòria coral per a tornar a enganxar-se a la màxima competició internacional. L'Eurolliga també és per al València Basket.

També et pot interessar

stats