70É CERTAMEN INTERNACIONAL DE HABANERAS DE TORREVIEJA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL CAP DE SETMANA

El València Basket s'estrena a la Fonteta amb un triomf convincent

L'equip taronja ha aconseguit la segona victòria en l'EuroCup després de derrotar l'Hamburg Towers per 105-78

Flipovic, en una acció del duel / València Basket

El València Basket ha oblidat ràpidament la derrota a Manresa, amb una victòria còmoda contra l'Hamburg Towers en la segona jornada de l'Eurocup (105-78). L'equip taronja, amb ple de triomfs, ja és líder del grup B de la segona competició continental.

El partit ha començat amb un gran encert anotador per part dels dos equips, i amb un intercanvi de cistelles constant. De fet, el primer període ha acabat amb un ajustat 30-29. L'equip entrenat per Pedro Martínez ha apujat la intensitat defensiva en el segon període i ha aconseguit anar-se'n al descans amb huit punts d'avantatge (52-44).

El duel s'ha trencat definitivament en el tercer període, amb un parcial de 30-21 favorable als taronja. En l'últim quart, la renda no ha parat de créixer fins al 105-78. Matt Costello, amb 23 punts en a penes 14 minuts, ha sigut el màxim encistellador del partit, però també ha destacat, entre altres, Jean Montero, amb 11 punts i 11 assistències.

Ara el València Basket s'enfrontarà al Joventut de Badalona en la Lliga ACB i visitarà el Cluj romanés en la tercera jornada de l'Eurocup.