Adeu al somni de la Champions

El Llevant ha perdut 2-3 contra el Twente en una de les finals de la primera fase i s'acomiada de la màxima competició continental

Mayra Ramírez, en una acciód el partit
Mayra Ramírez, en una acciód el partit / Twitter: @LUDfemenino

El trajecte del Llevant en la Lliga de Campiones ha arribat al final. L'equip granota ha quedat eliminat de la màxima competició continental en caure 2-3 contra el Twente neerlandés en una de les finals de la primera fase prèvia.

El partit no ha pogut començar millor per a l'equip de José Luis Sánchez Vera. Els gols de Paula Tomás i la campiona del món Alba Redondo han situat les granotes 2-0 en el minut 20. Però les neerlandeses han aconseguit empatar abans del descans.

En la represa, el Llevant ha buscat el gol sense sort i el Twente ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut per a capgirar el marcador en el minut 68. Tot i que ho han intentat fins al final, les de Sánchez Vera no han aconseguit empatar i s'han acomiadat de la Lliga de Campiones de manera prematura.