Dos aficionats del València, retinguts a Singapur per manifestar-se contra Peter Lim

La parella està tancada en l’hotel on s’allotgen, els han retirat el passaport i estan a l’espera de declarar en juí davant les autoritats del país sobre estos fets

Un dels aficionats que protesta contra Lim
Un dels aficionats que protesta contra Lim / À Punt NTC

Una parella d’aficionats del València estan retinguts a Singapur des del passat divendres després de penjar en les seues xarxes socials una fotografia posant amb un cartell amb el lema ‘Lim go home’. El valencianista Dani Cuesta també va compartir una foto que mostraba la porta de la casa del propietari del club on havia col·locat una pegatina amb el lema ‘Lim out’. 

La parella està tancada en l’hotel on s’allotgen, els han retirat el passaport i estan a l’espera de declarar en juí davant les autoritats del país a les 15:30 hores de Singapur sobre els fets.

En eixe sentit, des de les autoritats ja treballen per tractar de resoldre esta situació. Des de l'Ajuntament de València, l'alcaldessa, María José Català, ha assegurat que "no hi ha una acusació formalitzada sinó una investigació policial" i que estan fent vida normal, però sense poder eixir del país.

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé també s'ha referit a este tema i ha explicat que és una situació que s'espera que es resolga en els pròxims dies i que tenen tot el suport consular.

També À Punt ha volgut parlar amb José Antonio Pérez, president de Libertad VCF, qui ha explicat a les càmeres d'esta casa com ha sigut este succés. "Ja són quatre dies que estan retinguts al país sense saber de què els acusen", ha matisat. Pérez ha volgut denunciar la vulneració de drets que estan patint. "Volem ser optimistes, però la preocupació es manifesta", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats