Tràmit superat i a esperar rival

Els de De la Fuente superen Albània amb un solitari gol de Ferran Torres

Ferran Torres marca el primer gol d'Espanya contra Albània

La selecció espanyola supera amb nota la primera fase de grups de l'Eurocopa després de guanyar Albània per 1-0 i fer el ple de victòries. L'únic gol del partit ha sigut obra de Ferran Torres en la primera part, gràcies a un xut creuat al primer toc després de l'assistència de Dani Olmo.

La resta del partit ha sigut un tràmit que ha servit a De la Fuente per a fer rotacions i fer jugar els futbolistes que de normal no juguen.

Així, Espanya passa com a primera de grup i ja espera el que serà el seu rival, un tercer de grup, encara per determinar. En quarts de final, l'hipotètic rival seria Alemanya, en cas que superara el rival d'octaus.

En l'altre partit del grup, Itàlia ha empatat en l'últim minut el xoc contra Croàcia i passa a octaus de final. La selecció d'Europa de l'Est, per la seua banda, té molt difícil classificar-se per a la ronda següent.