Albània, una debutant que espera el miracle

La selecció d'Europa de l'Est necessita guanyar per a intentar optar a ser tercera

Plantilla de la selecció d'Albània
Plantilla de la selecció d'Albània

La Selecció Espanyola de Futbol s'enfronta este dilluns a Albània en l'últim partit de la fase de grups de l'Eurocopa 2024. Amb els anteriors dos partits guanyats, els de De la Fuente ja tenen el bitllet a octaus i com a primeres de grup.

Un partit que servirà per a fer rotacions contra una selecció, de les més febles del torneig i que necessita la victòria per a poder optar a ser tercera i passar com una de les millors en eixa posició.

Una de les grans desconegudes del torneig, amb permís de Geòrgia, encara que sense cap estrela com en el conjunt del Caucas. Albània té diversos jugadors que han participat en la lliga espanyola com Iván Balliu, nascut a Girona, o el davanter Rey Manaj, que ha estat en l'Albacete, Granada o Barcelona B.

El jugador amb més cartell de l'equip és l'altre davanter, Armando Broja, eixit del filial del Chelsea i Tottenham i que enguany ha estat cedit al Fulham. No obstant això, el tècnic del conjunt, el brasiler ex del FC Barcelona, Sylvinho, no ha comptat amb ell per als primers jocs del grup.

Tot i que, com deien, no són jugadors amb molt de nom, gran part d'ells sí que estan o han passat per equips de les grans lligues, principalment d'Itàlia. El porter, per exemple, Thomas Strakosha, ha sigut diverses temporades titular a la Lazio, disputant inclús competició europea. No obstant això, ara en el Brentford, ja no disposa de minuts.

Precisament, en la Lazio està ara mateix Hysaj, un altre dels jugadors amb més nom i que, des del lateral dret ha fet una gran carrera també al Nàpols. És eixa part defensiva, pot ser la més forta de l'equip, la que també té a un altre referent d'un gran d'Itàlia. Djimsiti ha sigut campió de l'Europa League enguany amb l'Atalanta, i si res canvia, jugarà la Champions League la pròxima temporada.

En definitiva, una selecció sense grans noms, però amb qualitats per a complicar el partit a una selecció espanyola de rotacions.

També et pot interessar

stats