El Castelló tornarà a jugar en Primera RFEF

L'equip alb-i-negre ha deixat escapar l'ascens a Segona en perdre 2-1 contra l'Alcorcón

Alfonso Pastor atura una pilota
Alfonso Pastor atura una pilota / Twitter: @cdcastellon
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
23 de juny 2023 - 17:50 Actualitzat: 24 de juny 2023 - 22:12

L'ascens a Segona Divisió haurà d'esperar almenys un any. El Castelló ha deixat escapar una gran oportunitat de tornar a la categoria de plata del futbol espanyol després de perdre 2-1 contra l'Alcorcón en la tornada de la final del play-off. L'equip alb-i-negre s'ha avançat en la primera part, però els madrilenys li han pegat la volta al partit en la represa.

L'Alcorcón no ha especulat tant com al Castàlia i ha eixit a buscar el gol. Però el Castelló no s'ha deixat intimidar i ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un gol de De Miguel en el minut 12. La diana ha reforçat l'equip d'Albert Rudé, que fins i tot ha pogut ampliar l'avantatge mitjançant Koné. El porter local ha evitat el gol amb una gran aturada després d'una gran acció del futbolista ivorià.

En la represa, el decorat ha canviat per complet. L'Alcorcón ha eixit a totes i Addai, amb un llançament des de fora de l'àrea, ha aconseguit l'empat. Aquest resultat enviava el partit a la pròrroga, però a penes cinc minuts després, Castro ha culminat la remuntada. Quedava encara mitja hora per a buscar almenys l'empat i forçar la pròrroga, però el ben cert és que el Castelló a penes ha tingut ocasions de gol.

El partit ha acabat amb l'expulsió d'Alfonso Pastor en l'última acció del partit, quan el porter orellut havia pujat a rematar una falta treta per Pablo Hernández. El somni de tornar a Segona s'ajorna, almenys, una temporada més.