MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

El Llevant es retroba amb el triomf (0-2)

L'equip granota ha superat 0-2 l'Alcorcón i trenca la ratxa de dues jornades sense guanyar

Oriol Rey celebra el gol / La Liga
Hèctor Salvador @apuntesports
15 de setembre 2023 - 21:52 Actualitzat: 16 de setembre 2023 - 20:33

El Llevant ha tornat a guanyar tres jornades després en véncer per 0-2 l'Alcorcón al Municipal Santo Domingo. Un gol d'Oriol Rey, el primer que marca amb la camiseta granota, i un altre de Brugui donen tres punts als de Javi Calleja, que se situen en la part alta de la taula.

La pressió exercida pels madrilenys ha dificultat el joc de Llevant en els primers minuts de joc. Però a poc a poc el Llevant ha anat despertant i acostant-se a la porteria rival. L'expulsió de Javi Castro per doble groga en l'equador de la primera part ha facilitat encara més la tasca granota. Bouldini ha avisat amb un llançament al travesser i poc després Oriol Rey ha inaugurat el marcador després d'un refús en un córner.

Els madrilenys han tractat de reaccionar en la represa, però el ben cert és que l'equip de Javi Calleja a penes ha patit per a mantindre el resultat. L'Alcorcón ha acusat el cansament després de jugar molts minuts amb inferioritat numèrica i Brugui ha firmat la sentència amb el 0-2 en una nova acció després d'un córner.

Amb aquesta victòria el Llevant suma onze punts en sis jornades i es manté en la part alta de la taula. La setmana que ve, els granotes rebran l'Eldenc al Ciutat de València, en un nou duel autonòmic en Segona.