Bogeria a Almeria (2-5)

El triomf dona tranquil·litat al Castelló abans d'afrontar dos compromisos seguits a Castàlia

Thomas van den Belt celebra un gol a Almeria
Thomas van den Belt celebra un gol a Almeria / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
15 de setembre 2024 - 14:55 Actualitzat: 16 de setembre 2024 - 23:11

Festival de gols en la victòria del Castelló al Jocs Mediterranis d'Almeria. L'equip albinegre necessitava una victòria i no s'ha deixat res a la recambra. 2-5 a Almeria, que els deixa amb set punts en la classificació.

Tot i la golejada, el partit no ha començar molt bé per als de Schreuder, que, no obstant això, han aprofitat la primera rematada a porteria per a avançar-se en el marcador. Raúl Sánchez obria la llanda abans del descans.

En la represa ha arribat el vendaval. En el minut 62, Van den Belt ha fet el segon per al Castelló, que, només huit minuts més tard, ha tornat a marcar, amb gol de Jesús de Miguel. 0-3 en el minut 70, que podia semblar definitiu, però l'Almeria no s'ha donat per vençut.

Quatre gols més han arribat en només deu minuts, dos per a cada equip. Alberto Jiménez, després d'un xut de Nico Melamed, s'ha marcat en pròpia porteria només uns minuts després d'entrar al camp. Però l'avantatge tornava a fer-se més gran quan Israel Suero ha fet el quart dels albinegres.

Abans del minut 80, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor de l'Almeria, a instàncies del VAR, que el colombià Luis Suárez no ha desaprofitat. El definitiu gol l'ha marcat en el 83 De Miguel, per a anotar-se un doblet.

També et pot interessar

stats