La sort esquiva el Vila-real B a Lezama

El filial groguet es complica la permanència després de perdre 2-0 contra l'Amorebieta, en un duel en què ha patit una expulsió rigorosa i ha errat un penal

Els jugadors groguets, en una acció defensiva
Els jugadors groguets, en una acció defensiva / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de maig 2024 - 21:13 Actualitzat: 12 de maig 2024 - 16:08

El Vila-real B ha fet un pas arrere en la lluita per aconseguir la salvació en Segona Divisió, després de caure 2-0 contra l'Amorebieta a Lezama. El partit ha estat marcat per la més que rigorosa expulsió d'Espigares només començar la represa, però el filial groguet ha disposat d'un penal per a avançar-se, que el porter local li ha aturat a Ontiveros. Amb esta derrota, els de Miguel Álvarez continuaran en zona de descens una setmana més.

La tensió pel que hi havia en joc s'ha notat des del xiulit inicial, amb dos equips que anteposaven no rebre gol a marcar-lo. De fet, les ocasions de gol han brillat per la seua absència, en una primera part en què el Vila-real B ha perdut el seu màxim golejador, Álex Forés, per lesió, després d'una dura entrada d'un rival. 

I les coses no han començat gens bé en la represa, perquè de seguida, el filial groguet s'ha quedat amb un futbolista menys per l'expulsió d'Espigares. Els de Miguel Álvarez han protestat molt per la decisió arbitral, perquè la targeta roja semblava molt excessiva, però el VAR ha decidit no intervindre-hi i ha mantingut la decisió inicial.

L'expulsió li ha anat bé al Vila-real B, que ha reaccionat amb orgull a esta circumstància i ha començat a acostar-se amb perill a la porteria local. I ha tingut una ocasió immillorable per a inaugurar el marcador, després d'unes mans dels bascos dins de l'àrea. Però el porter local ha aturat el llançament d'Ontiveros des dels onze metres. Només uns minuts després, una nova pena màxima, esta a favor dels bascos, sí que ha acabat en gol. El Vila-real B ha intentat almenys empatar, però no ha tingut sort i encara ha rebut un segol, ja en el temps afegit, que iguala el goal-average particular entres els dos equips.

Tot i l'entropessada, els de Miguel Álvarez encara tenen opcions de salvar-se, però el ben cert és que cada vegada tenen menys marge d'errada. Ja només queda sumar els màxims punts possibles i esperar algun resultat favorable per a quedar-se en Segona.

També et pot interessar

stats