Ancelotti sobre el bes de Rubiales: "No m'ha agradat. No ha sigut el comportament d'un president de Federació"

L'entrenador del Reial Madrid se suma a les veus esportives que qüestionen l'actitud del president de l'RFEF, però declina opinar sobre si la seua dimissió

Ancelotti es pronuncia contra Rubiales
Ancelotti es pronuncia contra Rubiales / Fernando Alvarado

El tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha qüestionat el bes no consentit del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, a Jenni Hermoso durant la celebració del campionat del món.

"És un tema delicat, però ha sigut un comportament que no m'ha agradat gens, òbviament. No ha sigut un comportament d'un president de la Federació", ha contestat l'entrenador italià a preguntes dels periodistes en roda de premsa.

Ancelotti, que ha declinat pronunciar-se sobre si Rubiales hauria de dimitir, ha sigut contundent sobre la responsabilitat institucional associada a càrrecs com el seu o el del president de l'RFEF: "Soc conscient que tinc una responsabilitat social per ser entrenador del Reial Madrid. Em quede amb el que he de fer jo, no em permet jutjar el que n'han de fer uns altres. No entre en aquest tema (la dimissió de Rubiales). Hi ha òrgans que decidiran això. No sé si dimitirà o no. Prendran la decisió més adequada".

Ancelotti ha sigut una de les veus del món del futbol més significatives que s'ha pronunciat sobre el cas, després de les declaracions del president del Getafe, Ángel Torres, demanant la dimissió de Rubiales i de Rafa Benítez. l'entrenador del Celta i ex del València, Rafa Benítez, també va valorar com a "no correcta" l'actitud del president de l'RFEF i va instar a actuar a les autoritats esportives.

També et pot interessar

stats