Anglaterra se cita amb Espanya en la final del Mundial

La campiona vigent de l'Eurocopa serà l'últim escull de la roja en el camí cap al títol

Les jugadores angleses celebren un dels gols
Les jugadores angleses celebren un dels gols / Dean Lewis (Efe)

La selecció anglesa, campiona vigent de l'Eurocopa, serà la rival d'Espanya en la final del Campionat del Món d'Austràlia i Nova Zelanda. Anglaterra ha derrotat 1-3 Austràlia, l'amfitriona, en les semifinals i ara es veurà les cares amb Espanya en la gran final de diumenge a les 12:00 hores, que retransmetrà en directe la ràdio d'À Punt Mèdia.

Ella Toone ha avançat les angleses en els minuts finals de la primera part amb un gol, però les australianes han aconseguit empatar en l'equador de la represa mitjançant Sam Kerr. L'alegria per a l'afició local ha durat massa poc, ja que l'anglesa Lauren Hemp ha tornat a marcar a penes deu minuts després. Alessia Russo, ja quasi al final, ha sentenciat el pas d'Anglaterra a la final.

Espanya tractarà de prendre's la revenja contra el botxí de l'última Eurocopa, ja que les angleses van eliminar la roja en els quarts de final de l'Eurocopa de l'any passat, en un partit que es va haver de decidir en la pròrroga. Diumenge, el Campionat del Món tindrà noves campiones. El partit es podrà seguir en directe en el programa Des de la banda a partir de les 11:30 hores amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Carmen Arce i César Escribano.