El Metropolitano, territori prohibit (2-0)

El València veu truncada la ratxa victoriosa en un camp on encara no coneix el triomf i cau fins al huité lloc en la Lliga

Els jugador de l'Atlètic celebren un dels gols
Els jugador de l'Atlètic celebren un dels gols / Chema Moya (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 de gener 2024 - 17:14 Actualitzat: 28 de gener 2024 - 23:06

El Metropolitano continua sent un estadi maleït per al València. L'equip blanc-i-negre ha perdut per 2-0 contra l'Atlètic de Madrid i veu truncada la ratxa de quatre victòries consecutives en la Lliga. La gran actuació de Giorgi Mamardashvili no ha servit perquè l'equip de Rubén Baraja sumara almenys un punt.

L'equip matalafer ha portat la iniciativa en el joc des del xiulit inicial, davant d'un València que amb prou faenes defenia les envestides locals. Mamardashvili s'ha multiplicat per a mantindre amb vida els blanc-i-negres, però no ha pogut fer res en una de les últimes accions de la primera part. L'exvalencianista Samu Lino ha aprofitat una gran assistència de Griezmann per a inaugurar el marcador en el minut 49.

Els de Baraja han millorat en la represa i han aconseguit tindre més possessió de pilota, encara que les accions més perilloses continuaven sent les dels madrilenys. De fet, Mamardashvili ha tornat a evitar mals majors amb una gran aturada a una rematada de cap de Savic. Però, poc després, Memphis ha marcat el segon a plaer després d'una gran acció entre Koke i Nahuel per la banda dreta. Aquest gol ha acabat amb les esperances blanc-i-negres de puntuar i, tot i que encara quedava mitja hora per davant, a penes ha passat res.

La derrota fa caure l'equip blanc-i-negre fins al huité lloc i deixa el sisé classificat a quatre punts de distància. Caldrà esperar almenys fins a la temporada que ve per a trencar el malefici al Metropolitano, on el València acumula set derrotes i un empata en huit visites.

També et pot interessar

stats