Impotència (3-0)

El València ha perdut contra l'Atlètic de Madrid i continuarà com a cuer una setmana més

Julián Álvarez celebra el gol davant Pepelu
Julián Álvarez celebra el gol davant de Pepelu / Ballasteros (EFE)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
14 de setembre 2024 - 20:35 Actualitzat: 16 de setembre 2024 - 06:58

El València ha patit la quarta derrota de la temporada, després de caure 3-0 contra l'Atlètic de Madrid al Metropolitano. Els matalafers no han necessitat la seua millor versió per a guanyar còmodament els blanc-i-negres, que a penes han plantat cara i han acusat les nombroses baixes. Amb un punt de quinze possibles, els valencianistes continuaran una setmana com a cuers de la Lliga.

Rubén Baraja ha fet un plantejament defensiu i ha cedit la pilota als madrilenys, que han fregat una possessió del 80% en el primer acte. I el ben cert és que no li ha anat malament del tot, ja que els locals a penes han trobat la manera de crear perill en l'àrea valencianista. La més clara ha arribat per una errada de Javi Guerra. Però el de sempre, Giorgi Mamardashvili, ha evitat mals majors amb una gran aturada a Alexander Sorloth. Els minuts passaven i els de Diego Simeone no trobaven el camí cap al gol. I novament, a la vora del descans, el València ha tornat a encaixar un gol. Gallagher ha inaugurat el marcador després d'aprofitar una gran combinació al cor de l'àrea.

El València ha millorat en la represa, amb l'entrada del debutant Enzo Barrenechea. Eren els millors minuts dels de Baraja, que fins i tot han fregat l'empat amb un llançament de Javi Guerra. Però pràcticament en l’acció següent, l'Atlètic de Madrid ha deixat el duel quasi vist per a sentència amb el 2-0, obra d'Antoine Griezmann, que ha aprofitat una errada defensiva visitant. Quedaven encara quaranta minuts al davant, però els de Simeone han alçat el peu i els de Baraja s'han mostrat impotents per a, almenys, incomodar-los. Julián Álvarez, ja en temps afegit, ha marcat el tercer i definitiu.

La realitat és que el València encara no coneix la victòria esta temporada i enllaça ja dotze partits sense guanyar si es compten els set últims de la temporada passada. La situació comença a ser preocupant, amb l'equip cuer i amb només un punt en cinc jornades. 

També et pot interessar

stats