Baraja calma els ànims de l'afició: "No és moment de matar els jugadors"

El tècnic del València ha donat la cara per la plantilla davant el descontentament d'un grup de seguidors després de l'empat contra el Leganés

Baraja calma els ànims de l'afició / À Punt Esports

L'empat sense gols contra el Leganés no ha sentat massa bé a l'afició del València desplaçada a Butarque. Un grup de seguidors va esperar els jugadors a l'eixida del camp després del partit per a recriminar-los l'actuació. Unes cinquanta persones van reclamar als futbolistes que donaren la cara per una imatge que alguns consideraven "una vergonya".

Els primers a reaccionar davant del descontentament de l'afició van ser el capità Pepelu i un dels homes forts del vestidor, Sergi Tenés. Els dos jugadors es van acostar als seguidors per a donar la cara i demanar paciència: "Estem tots junts", va assegurar el de Dénia.

També l'entrenador de l'equip blanc-i-negre va voler calmar els ànims i va baixar de l'autobús per a dirigir-se als aficionats. "Jo sé el que és el València i no és moment de matar els jugadors", va dir el tècnic després d'escoltar les reivindicacions d'algun seguidor.

El València se n'anirà a l'aturada de la Lliga pels compromisos internacionals en llocs de descens, després de sumar només 6 punts de 27 possibles. El partit contra Las Palmas del 21 d'octubre a Mestalla serà tota una prova de foc per a un equip que no acaba d'endevinar la tecla.

També et pot interessar

stats