Punt final a la sequera (0-2)

El Castelló suma la primera victòria de la temporada a Burgos amb els gols de Douglas i Calatrava

Els jugadors del Castelló celebren un dels gols
Els jugadors del Castelló celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
31 d'agost 2024 - 19:01 Actualitzat: 01 de setembre 2024 - 19:18

El Castelló ha aconseguit el primer triomf en el retorn a Segona Divisió, després de derrotar 0-2 el Burgos a El Plantío. Douglas Aurélio ha trencat la sequera golejadora albinegra, que arribava ja a vora 250 minuts, i Álex Calatrava ha arredonit la victòria dels de Dick Schreuder, que sumen quatre punts en tres jornades.

Els orelluts han anat de més a menys en el partit. Després d'un inici amb imprecisions, en què els locals han tingut aproximacions perilloses, el Castelló s'ha tret la pressió de damunt i ha començat a dominar. De fet, les millors ocasions les han tingut els visitants, especialment un llançament de Mamah, que ha acabat en el travesser. Però els albinegres continuaven amb la pólvora banyada.

En la represa, al Castelló li ha tornat a costar entrar en el partit. Però, dos partits i mig després, ha arribat l'anhelat primer gol de la temporada, obra de Douglas. I a penes cinc minuts més tard, Calatrava ha ampliat la renda visitant amb un gran gol. El Burgos ha pressionat buscant un gol que li permetera entrar en el duel, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Plantío, l'escenari de l'últim ascens a Primera, ara fa 35 anys, ha tornat a ser talismà per als orelluts. La victòria dona tranquil·litat als de Dick Schreuder, que amb quatre punts se situen en la part mitjana de la taula. Ara cal buscar, en la visita del Cadis a Castàlia dilluns que ve, el primer triomf a casa.

També et pot interessar

stats