XINO XANO

Una desconnexió total del Castelló li costa la primera derrota a Castàlia (1-3)

El Cadis ha aprofitat els greus errors en defensa comesos per l'equip albinegre durant els primers deu minuts de la segona meitat

Els jugadors del Cadis celebren un gol a Castàlia / LaLiga
À Punt Esports @apuntesports
09 de setembre 2024 - 22:09 Actualitzat: 10 de setembre 2024 - 09:50

Tres gols en deu minuts en l'inici de la segona meitat han condemnat el Castelló, que encaixa la primera derrota al seu estadi en la tornada a la Segona Divisió. Ha sigut contra el Cadis, un dels candidats a l'ascens, que ha sumat la primera victòria de la temporada.

El Cadis ha eixit disposat a pressionar l'eixida de pilota del Castelló i evitar que poguera sentir-se còmode l'equip local, i ho ha aconseguit en els primers cinc minuts, però s'ha topat amb un conjunt albinegre que ha sabut trobar variables per a prendre el control de la pilota i buscar la meta contrària. Les millors ocasions han sigut de l'equip de Castàlia, fins amb tres oportunitats per a obrir el marcador en la primera meitat.

El partit canviaria dràsticament després del descans. En la primera ocasió que ha tingut el Cadis s'ha avançat en el marcador en aprofitar Chris Ramos un mal rebuig d'Alberto Jiménez per a obrir el marcador en enviar, d'esquena, la pilota per damunt de Crettaz.

I tan sols cinc minuts després de la represa, Chris Ramos s'ha avançat a l'interior de l'àrea a Alberto Jiménez, que l'ha derrocat. L'àrbitre ha assenyalat un penal que s'encarregaria de transformar Alcaraz per a posar el 0-2 a favor del Cadis. Fruit d'un nou error, en este cas de Jozhua, Chris Ramos ha tornat a quedar-se només davant del porter local per a marcar el tercer punt de la nit, amb un tir ajustat al pal dret de la porteria.

El Cadis pràcticament deixava el partit sentenciat. Una vegada complit el minut 90, el Castelló ha disposat de l'oportunitat per a maquillar el resultat amb un penal comés per Glauder al jugador del planter Pere Marco i que ha anotat Isra Suero.