Castàlia decidirà el campió de Primera RFEF (2-1)

El Castelló es deixa remuntar amb dues errades defensives

Una acció del partit a Riazor
Una acció del partit a Riazor / Twitter: @cdcastellon

El Castelló, tot i fer un bon partit, s'ha deixat remuntar a l'estadi de Riazor i diumenge a Castàlia es decidirà qui és el campió de Primera RFEF i, a més, es classifica directament per a la segona ronda de la Copa del Rei. El Deportivo de la Corunya, campió del seu grup, ha aprofitat dos errades defensives dels orelluts per a capgirar el marcador.

Abans de la mitja hora de joc, Gonzalo Crettaz ha parat un penal i només deu minuts després, en el 39, Douglas Aurélio ha marcat assistit per Jesús de Miguel. Tot pintava a les mil meravelles per als de Dick Schreuder, que han pogut posar el 0-2 amb un xut de Haris Medunjanin que ha acabat al pal.

En la segona part el conjunt orellut ha mantingut el control i ha tornat a tindre l'oportunitat de posar distància en el marcador amb un gol d'Israel Suero que ha sigut anul·lat per fora de joc. Però en només set minuts, des del 68 al 75, l'equip gallec ha capgirat el marcador mitjançant Lucas Pérez i Pablo Martínez.