LA CUINA DE MORERA

El Castelló derrota l'Intercity i fa ple de victòries

L'equip de Dick Schreuder ha guanyat per 3-1 els alacantins i se situa colíder

Villahermosa i Bellotti, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha aconseguit la tercera victòria en tres jornades en endur-se el duel autonòmic contra l'Intercity al Castàlia per 3-1. L'equip alb-i-negre se situa colíder del grup segon de Primera RFEF amb nou punts, els mateixos que l'Eivissa, mentre que els alacantins es queden amb tres en la part baixa.

L'Intercity ha començat millor el partit i ha disposat de les primeres ocasions de gol. Però pràcticament en la primera arribada, Raúl Sánchez ha avançat el Castelló. El gol ha fet mal als alacantins, que han jugat els pitjors minuts del partit, però Nsue ha aconseguit empatar a la treta d'un córner just abans del descans.

En la represa, l'equip de Dick Schreuder ha eixit a totes i en a penes tres minuts ha sentenciat el triomf. Un doblet de De Miguel en tres minuts ha servit perquè els alb-i-negres sumen la tercera victòria en tres partits.

L'Alcoià perd la imbatibilitat a casa

L'Alcoià ha patit la segona derrota seguida en caure 0-2 contra l'Eivissa al Collao. L'equip entrenat per Vicente Parras es queda en la part baixa de la taula, amb només tres punts en tres jornades.

Els illencs, que compten els partits per victòries, s'han avançat en l'equador de la primera part i han sentenciat el duel en la segona amb un gol en pròpia porta de Sergi López. La pròxima jornada, l'Alcoià visitarà el Ceuta a la recerca de la segona victòria de la temporada.