LÍNIA DE FONS (reemissió)

El Castelló entropessa a Albacete (6-2)

L'equip alb-i-negre ha encaixat la primera derrota de la pretemporada

Un jugador del Castelló, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha encaixat la primera derrota de la pretemporada en caure golejat per 6-2 contra l'Albacete. L'entrenador alb-i-negre, Dick Schreuder, ha donat molts minuts a jugadors del planter i l'equip local, que juga en Segona Divisió, s'ha mostrat molt superior, sobretot en la segona part.

Els orelluts s'han avançat en el minut 13 amb un gol de Manu Sánchez, però els locals han restablit la igualada poc després. L'Albacete li ha pegat la volta al duel en la represa, però Mauro ha tornat a empatar poc després. En sis minuts fatídics, els castellanomanxecs han marcat tres gols que han sentenciat el duel. Ja en les acaballes, Higinio ha anotat l'última diana del duel.

Aquesta és la primera derrota del Castelló en la pretemporada, després de les victòries contra l'Al-Arabi i el Llevant. Els orelluts tindran un nou test dimecres, aquesta vegada contra el Nàstic de Tarragona.