Raúl Sánchez desnivella el duel entre el Castelló i el Llevant (2-0)

Dos gols del davanter madrileny li donen els tres punts als albinegres a Castàlia 

Els jugadors del Castelló celebren un dels gols
Els jugadors del Castelló celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
18 d'octubre 2024 - 18:43 Actualitzat: 19 d'octubre 2024 - 21:10

El Castelló ha derrotat 2-0 el Llevant en el duel autonòmic valencià de la desena jornada de Segona Divisió. Dos gols de Raúl Sánchez han desnivellat la balança en favor dels albinegres, que se situen momentàniament en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. L'equip granota, que encadena tres jornades sense véncer, cau dels sis primers llocs de la taula.

L'equip de Dick Schreuder ha començat millor i ha portat la iniciativa des del xiulit inicial. Però el ben cert és que els llevantinistes no han patit massa per a defendre's, i amb el pas dels minuts han anat acostant-se amb perill a l'àrea defesa per Gonzalo Crettaz. De fet, les millors ocasions han sigut per als de Julián Calero, sobretot un mà a mà de José Luis Morales que s'ha acabat escapant per poc. Però el Castelló també ha pogut marcar amb una rematada de cap de Seuntjens. La falta d'encert de cara a porteria dels dos equips ha propiciat que el marcador al descans fora d'empat a zero.

El pas pels vestidors li ha ha anat millor als orelluts, que han tornat a dominar el duel amb claredat. Raúl Sánchez ha inaugurat el marcador en el minut 53 després d'aprofitar una gran assistència d'Álex Calatrava. El gol ha esperonat encara més els d'Schreuder, que han pogut ampliar la renda, però no ho han aconseguit. Això ha permés despertar els llevantinistes, que han fregat l'empat en dos o tres accions. Però quan millor estaven els visitants, Raúl Sánchez ha sentenciat el duel amb el segon i definitiu, novament a passada de Calatrava.

L'equip albinegre s'ha retrobat amb el triomf després de la derrota dilluns a Gijón i dormirà en zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. Per contra, el Llevant, amb un punt en les tres últimes jornades, cau fins a la novena posició. El Castelló rebrà dimarts a Castàlia el Granada, mentre que el Llevant rebrà dijous el Deportivo de la Corunya al Ciutat de València. 

També et pot interessar

stats