LA CUINA DE MORERA

El Castelló manté la imbatibilitat i el lideratge

L'equip alb-i-negre ha empatat 1-1 contra l'Antequera i es manté primer del grup segon de Primera RFEF, amb 10 punts

De Miguel, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

La quarta jornada en el grup segon de Primera RFEF ha deixat només una victòria valenciana, la de l'Intercity, però el Castelló es manté colíder després d'empatar 1-1 contra l'Antequera. La nota negativa ha sigut la derrota de l'Alcoià, que encadena tres derrotes seguides.

De Miguel rescata un punt

El Castelló no ha pogut fer la quarta victòria seguida en quatre jornades, però ha sumat un punt en la visita a l'Antequera, que li permet mantindre's en el primer lloc de la classificació.

Després d'una primera part sense gols, els andalusos han aprofitat una errada defensiva alb-i-negra per a avançar-se en el marcador en el minut 70. Però De Miguel, autor ja de quatre gols aquesta temporada, ha restablit la igualada deu minuts més tard per a mantindre la imbatibilitat dels de Dick Schreuder.

Segon triomf de l'Intercity

L'Intercity ha aconseguit la segona victòria de la temporada en derrotar el San Fernando per 3-1 a l'Antonio Solana. Els gols han arribat tots en la represa. Nsue ha avançat els alacantins, però els andalusos han empatat poc després. Un doblet de Xemi Fernández ha assegurat el triomf per als d'Alejandro Sandroni, que sumen sis punts en quatre jornades i es queden en la zona tranquil·la.

Tercera derrota seguida de l'Alcoià

L'Alcoià no alça el cap. L'equip de Vicente Parras ha patit la tercera derrota consecutiva en caure per 1-0 contra el Ceuta, colíder del grup, juntament amb el Castelló. El gol local ha arribat en el minut 11, però els alcoians no han tingut capacitat de reacció i cauen a la zona de descens a Segona RFEF, amb només tres punts de dotze possibles.