Ara en la ràdio

El Castelló passa per damunt del Llevant

L'equip orellut s'ha imposat en el derbi amistós per 1-2

Els jugadors del Castelló celebren el primer gol del conjunt orellut

Llevant i Castelló han disputat un nou partit amistós de pretemporada al Parador del Saler. El conjunt orellut s'ha imposat en el marcador per 1-2 en què s'ha pogut veure un equip molt ben treballat, intens en la pressió i precís en les combinacions.

De Miguel ha avançat el conjunt de la Plana Alta en la primera part gràcies a un xut ras al primer pal que ha sorprés el porter llevantinista, Femenías.

A pesar de ser el segon partit de la pretemporada, s'ha vist un conjunt orellut amb les idees clares. Tot i estar una categoria per davall que el seu rival, li ha guanyat la possessió i ha sigut millor a escala general.

En la segona part ha arribat el segon del Castelló. Antón s'ha lluït amb un gran xut de volea incorporant-se des de segona línia.

El 0-2 era un gran resultat per al conjunt orellut, però el Llevant ha pogut retallar distàncies. Navarro ha sigut tombat pel porter Crettaz en l'àrea després d'una gran jugada personal. L'encarregat de llançar el penal, De la Fuente, no ha decebut i l'ha transformat alt pel centre.

Ara, el Llevant té encara només un partit de pretemporada abans de començar la Lliga. Serà el dissabte contra el Leganés.

Per la seua banda, el Castelló jugarà el seu tercer partit de pretemporada diumenge contra un altre equip de Segona Divisió, l'Albacete, a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta.