Massa castic per al CD Eldense (2-3)

El Saragossa guanya al Nou Pepico Amat gràcies a la seua efectivitat i els de Dani Ponz sumen quatre partits sense conéixer la victòria

Derrota de l'Eldense contra el Saragossa (2-3)
Derrota de l'Eldenc contra el Saragossa (2-3)

Tercera derrota en els últims quatre partits per al Club Deportivo Eldense. Els de Dani Ponz no han aconseguit la victòria a casa en un duel que no han merescut perdre, però on s'ha imposat l'efectivitat del Saragossa.

Han començat bé els d'Elda, que al cap de deu minuts s'avançaven al marcador gràcies a un gol de Juanto Ortuño, que aprofitava una gran assistència de Víctor García per a marcar amb un potent xut. Però les contínues errades en l'eixida del baló han provocat diverses oportunitats per al Saragossa que, finalment, al minut 33, Bazdar no ha desaprofitat per a marcar l'1-1. L'empat espavilava el CD Eldense, que disposava de clares ocasions en les botes de Nacho Quintana i Ortuño, però sense encert de cara a porteria. I, com diu el refrany, qui perdona ho acaba pagant. Amb el temps afegit complit, treta de falta d'Aketxe que remata de cap Ivan Azon per a fer l'1-2.

En la represa, els d'Elda han eixit llançats. Al minut 61 han anul·lat un gol per fora de joc a Ortuño, protagonista de moltes de les oportunitats dels de Dani Ponz. La insistència tenia premi i al 72, cabotada de Younes a un centre de Marc Mateu per a empatar el partit. L'hispanomarroquí ha fet el segon gol per al CD Eldense en la que ha sigut la seua primera titularitat. Tanmateix, només hui minuts després ha arribat la poalada d'aigua freda. Gol de Liso per al Saragossa que deixava el 2-3 definitiu al marcador.

El CD Eldense no ha pogut, per tant, guanyar a casa. El Nou Pepico Amat no viu una victòria del seu equip des del 8 de setembre i esta derrota col·loca l'equip a la vora dels llocs de descens.