El CD Eldense completa el dia gran de la ciutat amb victòria contra l'Almeria

El conjunt del Vinalopó supera l'andalús per 1-0 amb gol de Juanto Ortuño

Els jugadors del CD Eldense celebren el gol de Juanto Ortuño

Gran victòria del CD Eldense en el dia gran de la localitat davant d'un dels grans equips de la Segona Divisió. El conjunt de Dani Ponz s'ha imposat a l'Almeria per 1-0 gràcies a un gol de Juanto Ortuño en la segona part i després d'haver sigut validat pel VAR.

Difícil ho tenia l'equip, que veia com el conjunt andalús era millor en la primera part. Dos xuts al pal en a penes 3 minuts posava la pressió al CD Eldense. Però l'experiència de l'equip també ha sigut virtut per a aguantar i madurar un estil de joc que ha donat fruits.

El CD Eldense se situa sext en la classificació de Segona Divisió amb 7 punts de 12 possibles. La pròxima setmana visita un altre dels equips situats en les posicions capdavanteres, el Llevant, en el que serà el gran derbi autonòmic de la jornada.