El Castelló s'endú l'intercanvi de colps contra el CD Eldense (2-3)

L'equip albinegre ha aconseguit el tercer triomf seguit fora de casa, en un duel boig i ple d'alternatives

Els jugadors del Castelló celebren un dels gols
Els jugadors del Castelló celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 d'octubre 2024 - 20:11 Actualitzat: 06 d'octubre 2024 - 18:41

El Nou Pepico Amat acollia un duel entre dos dels equips més realitzadors de Segona Divisió i no ha defraudat. I com no podia ser d'una altra manera, els atacs s'han imposat a les defenses. El Castelló ha eixit vencedor contra el Club Deportivo Eldense en un partit ple d'alternatives i s'ha endut el triomf per 2-3.

L'equip que entrena Dick Schreuder ha dominat des del xiulit inicial i ha començat a acostar-se amb perill a la porteria que defén Dani Martín. I Mamah ha fet justícia amb el que s'estava veient en la gespa i ha avançat els visitants amb una rematada de cap a centrada d'Álex Calatrava. 

Però el gol ha semblat esperonar els locals, que en un tancar i obrir d'ulls han capgirat el marcador. Sergio Ortuño i Dario Dumic, a penes en set minuts, han situat els d'Elda per davant en el marcador. Era només el minut 25 i encara quedava molt de temps per davant perquè no hi haguera més gols en el primer acte. De fet, en quatre minuts de bogeria, novament Mamah i De Miguel han tornat a avançar el Castelló.

El ritme ha baixat un poc en la represa, però cap dels dos equips ha renunciat a seguir atacant buscant més gols. El que ha fallat, respecte als primers 45 minuts, és l'efectivitat cara a porteria. Perquè tant uns com altres han disposat de diverses ocasions per a fer més gols. Però el marcador ja no ha canviat i els albinegres han aconseguit la tercera victòria consecutiva com a visitants.

Els de Dick Schreuder se situen momentàniament sextos, amb 13 punts, abans de visitar dilluns que ve un dels equips cridats a lluitar per l'ascens, l'Sporting de Gijón. Els d'Elda es queden amb 11 punts en la zona mitjana de la taula i s'enfrontaran a l'Eibar a Ipurua la setmana que ve.

També et pot interessar

stats