L'HORA FOSCA
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

El CD Eldense no reacciona (2-0)

L'equip blaugrana ha encaixat a Còrdova la segona derrota seguida i encadena cinc jornades sense guanyar

Carracedo celebra el segon gol local / La Liga
À Punt Esports @apuntesports
25 d'octubre 2024 - 13:31 Actualitzat: 26 d'octubre 2024 - 21:46

El Club Deportivo Eldense no alça el cap. L'equip blaugrana ha perdut 2-0 contra el Còrdova i encadena cinc jornades sense conéixer la victòria, amb un bagatge pobre d'un punt dels quinze últims possibles. Amb esta nova derrota, els de Dani Ponz poden acabar la jornada en zona de descens a Primera RFEF.

El ritme del partit ha sigut molt baix durant la primera part, amb dos equips més pendents de defendre la seua porteria que de buscar la contrària. Però els andalusos eren els que portaven la iniciativa del joc i els que s'acostaven, almenys tímidament, a la porteria defesa per Ian Mackay. I quan ja pareixia que s'arribaria al descans amb empat a zero, ha arribat el gol local. Casas, ja en el temps afegit de la primera part, ha inaugurat el marcador.

Dani Ponz ha tractat de canviar el guió del duel amb canvis en la represa, però no ho ha aconseguit del tot. L'equip blaugrana ha millorat, però no prou per a intimidar el Còrdova. Mackay ha evitat mals més grans amb aturades de mèrit i ha mantingut amb vida els seus. Però el gol no arribava i el temps passava. I el que ha arribat ha sigut la diana de la sentència, ja en el temps afegit, després d'un penal innocent de Monsalve, que ha acabat expulsat.

Ara els de Dani Ponz debutaran en la Copa del Rei dimecres contra l'Atlético Paso, i rebran diumenge l'Osca al Nou Pepico Amat. Cal trencar la mala ratxa per a no començar a instal·lar el nerviosisme entre els blaugrana.