El CD Eldense trau petroli de Riazor (1-1)

L'equip blaugrana ha sumat un bon punt en un duel dominat pels gallecs per a trencar la ratxa negativa

Nacho, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports @apuntesports
18 d'octubre 2024 - 19:20 Actualitzat: 19 d'octubre 2024 - 18:41

El Club Deportivo Eldense ha trencat la ratxa negativa després d'aconseguir un bon punt en la visita al Deportivo de la Corunya. L'equip blaugrana ha empatat 1-1, en un duel dominat pels gallecs, en què els de Dani Ponz han sabut fer bo el gol de Joel Jorquera en la primera part per a tornar a sumar tres jornades després.

Els corunyesos han portat la iniciativa des del xiulit inicial, però els d'Elda han colpejat primer. Pràcticament la primera vegada que han aconseguit superar la pressió local ha arribat el primer gol de duel. Godoy ha advertit amb una rematada al pal, però la jugada ha continuat i ha acabat amb la diana de Joel Jorquera de cap en el minut 8. La insistència dels gallecs ha trobat la recompensa després de diverses ocasions, una de les quals s'ha estavellat en el pal. Finalment, l'exllevantinista Bouldini ha restablit la igualada amb una altra rematada de cap abans del descans.

El guió del duel no ha canviat massa en la represa. El Deportivo de la Counya ha continuat dominant i disposant de les millors ocasions, però l'equip d'Elda s'ha sabut defensar i ha resistit les diverses envestides locals. Els gallecs han reclamat penal per unes mans de Marc Mateu ja en temps afegit, però ni l'àrbitre ni el VAR han advertit la infracció, i el partit ha acabat amb repartiment de punts.

Amb este empat, els de Dani Ponz trenquen la ratxa de dos derrotes consecutives i sumen un punt que els permet continuar fora de la zona de descens a Primera RFEF. Ara l'equip del Vinalopó Mitjà rebrà dimecres el Saragossa al Nou Pepico Amat, en la jornada intersetmanal de Segona.