El Deportivo de la Corunya es pren la revenja

Els gallecs han guanyat per 2-4 a Castàlia i es proclamen campions de Primera RFEF

De Miguel i Raúl Sánchez, en una acció d'atac
De Miguel i Raúl Sánchez, en una acció d'atac / Twitter: @cdcastellon

El Castelló no ha pogut posar la cirereta al pastís i ha caigut en la final de campions contra el Deportivo de la Corunya. Els gallecs, que ja van guanyar en l'anada a Riazor, han tornat a derrotar els albinegres a Castàlia (2-4) i s'han proclamat campions de Primera RFEF.

El partit ha començat molt bé per als interessos del Castelló, que s'ha avançat en el marcador amb un gol de Douglas en el minut 4. Però Lucas Pérez ha restablit la igualada en l'equador del primer temps. En plena ofensiva local per a marcar el segon abans del descans, ha arribat l'1-2 dels gallecs, obra de David Mella.

A penes començar la represa, novament Lucas Pérez ha ampliat la renda dels gallecs. Però el Castelló no s'ha rendit i Isra Suero ha retallat distàncies en el minut 53. Amb els de Dick Schreuder totalment bolcats buscant l'empat, ha arribat el quart i definitiu en una nova contra, obra de Davo.

L'entropessada en la final de campions no taca la gran temporada dels albinegres, que han aconseguit l'ascens a Segona Divisió quan falten tres jornades per a acabar la Lliga. El Deportivo de la Corunya, el campió de Primera RFEF esta temporada, s'ha pres la revenja de l'any passat, quan el Castelló el va eliminar en les semifinals del play-off d'ascens a Segona.